Marina Iordache

Marina Iordache sunt, iar povestea mea pot spune că a început în urmă cu 13 ani când am pus prima dată mâna pe o carte de dezvoltare personală. Am absorbit-o ca un burete iar apoi au urmat multe altele pentru că setea de cunoaștere abia începuse.

Fără să realizez la acel moment, începusem de fapt călătoria spre redescoperirea de sine dar și spre o înțelegere mai profundă a persoanelor din jurul meu și, ceea ce înseamnă trăirea conștientă.

Sunt mama a doi flăcăi minunați de care sunt foarte mândră și pe care de multe ori îi văd ca pe niște profesori. Am multe încă de învățat de la ei. Am ales să mă separ de tatăl lor întrucât îmi dădusem seama că nu aveam nicio legătură unul cu celălalt și nu voiam să rămân într-o relație nefericită pentru ca la bătrânețe să le reproșez copiilor că pentru ei “m-am sacrificat”. Niciun copil nu este bine dacă mama nu este bine.

A fost o perioadă de timp destul de dificilă pentru copii, însă acum știu că am făcut alegerea cea mai potrivită.

Lucram ca ofițer bancar când am început să studiez și să aprofundez mai mult partea de dezvoltare personală și spiritualitate, tone de cărți și cursuri pentru propria evoluție iar, încet încet am început să-i ajut și pe alți oameni.

Am început cu familia și prietenii și pentru că am avut feedeback-uri bune, am ales să-mi schimb cariera și m-am făcut terapeut holistic.

Nu a fost greu să aleg asta întrucât începusem în sfârșit să simt că fac ceva util și am știut întotdeauna că pot fi mai mult decât eram.

Încă din copilarie m-a atras tot ce înseamnă paranormal, ezoteric, SF, etc. însă la acea vreme credeam că sunt doar imaginație și am știut că ceea ce vedeam în filme, nu avea cum să fie în totalitate fantezie.

Am cerut mai mult de la Univers așa că au și venit răspunsuri, situații și persoane care m-au condus în această direcție, în această lume ezoterică, holistică.

După ce am citit “o tonă” de cărți de dezvoltare personală, am observat că esența e cam aceeași și că informațiile se repetă, la un moment dat mă plafonasem și mă gândeam dacă aici se oprește cunoașterea și evoluția. Bineînțeles că acela a fost abia începutul, acum știu asta privind în urmă pentru că am vrut mai mult și am primit.

O mare parte a vieții mele m-am întrebat care este rolul meu în această existență, iar acum am primit răspunsul prin intermediul oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului și cu care am lucrat și, de la Univers, Dumnezeu sau cum vrea fiecare să îl numească, în timpul terapiilor și meditațiilor pe care le-am făcut.

Cu timpul am vrut mai mult, să înțeleg mai mult și să fac mai mult.

Făceam deja regresii în vieți trecute pe voluntari și pe mine. Mi se părea fascinant să experimentez lucruri noi din această direcție, când am ales să fac și un curs de hipnoză pentru a înțelege mai bine procedurile și pentru a fi sigură că nu fac “greșeli” și erau deja persoane care veneau la mine pentru a explora vieți trecute.

Cursurile despre relații am început sa le fac după ce am observat foarte multe cupluri nefericite.

Mă durea inima când auzeam persoane care rămâneau împreună doar pentru că aveau copii sau că erau deja obișnuiți să fie împreună, chiar dacă nu se mai iubeau.

Am experimentat pe pielea mea relații nefericite și am vrut să fac ceva mai mult pentru cuplurile care încă se mai pot salva.

De când am început să lucrez la acest aspect, am constat ca 98% dintre cuplurile pe care le-am cunoscut nu sunt fericite. Acest lucru m-a alarmat destul de tare.

În acest moment sunt terapeut holistic, ghid spiritual, instructor și pictor intuitiv.

Îți sunt cu drag alături și te invit să mă contactezi pe facebook sau să îmi faci o vizită pe site-ul personal.